Dentaworks Tandblekning Premium

Dentaworks Premium är vårt största och mest prisvärda paket och innehåller allt du behöver och lite till för att bleka tänderna hemma. Du får möjligheten att använda alla våra tandblekningsformer; gel och skenor precis som hos tandläkaren, tandblekningsstrips och tandblekningspenna. Tandblekningsgelen som är peroxidfri och pH-neutral tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Vår unika och kliniskt testade formula med Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System bleker tänderna grundligt samtidigt som missfärgningar avlägsnas från tandytorna. Prova vår tandblekning och upplev skillnaden du också.

 • 100% emaljsäker
 • 100% vegansk
 • Ej testad på djur
 • Kliniskt testad
 • Peroxidfri och pH-neutral
 • Fri från BPA, TEA och parabener
Bäst i test
-35%

Dentaworks Tandblekning Premium

 • Dentaworks tandblekningsgel 20 ml (räcker till ca 56 appliceringar)
 • Dentaworks Tandblekningpenna 4ml
 • Dentaworks Tandblekningsstrips 28 st, till 14 applikationer
 • 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)
 • Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna
 • Tandnyanskarta för att lätt se resultat
 • Manual på svenska med enkla instruktioner

(107)
1 297 kr
849 kr

Skonsamt för emaljen och tandköttet

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänder och emalj. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.   

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.

Kunders före- och efterbilder:

Vita tänder bilder före och efter
 before
after
före efter bild

Före-efter-resultat

Vad bleks?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.

Unik formula

Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.

Varför billigare än hos tandläkaren?

När tandläkaren gör tandskenorna blir det mycket dyrt, men genom att forma dem själv hemma sparar du flera tusenlappar.

Att tänka på

Du bör inte bleka tänderna om du har uttalade tandskador på tänderna, om du nyligen genomgått kirurgi i munnen eller har sår på tandköttet eller i munnen. Du bör alltid rådfråga din tandläkare innan tandblekning om du är osäker på din tandhälsa. 

För bästa resultat, minska ner på färgstark mat och dryck samt snus och rökning så gott det går under själva blekperioden. Inom 60 minuter efter att du blekt bör du inte snusa, röka, äta eller dricka (förutom vatten).

Mjuka tandskenor

Dentaworks Soft tandskenor är tillverkade i en speciell plast som gör dom mjukare och skönare att ha i munnen än vanliga tandskenor. De är enklare att forma efter tänder än andra tandskenor och kan även omformas för perfekt passform. Tandskenorna formas genom att värma dem i uppkokat vatten, detta gör dem mjuka nog att formas efter tänderna.

Ingredienser Tandblekningsgel och Tandblekningspenna

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatit, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Ingredienser Tandblekningsstrips

Vatten, Glycerin (veg), Cellulosagummi, Dinatrium EDTA, Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Natriumklorit, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol.

Recensioner

107 recensioner
Beatrice
Verifierad köpare
Måste bara tacka för denna produkt! Jag fick kritvita tänder på bara 1 timme (första användningen!). Tur att jag inte bokade tid hos tandläkaren! Tack! mvh Beatrice
Jan
Verifierad köpare
Vill bara säga att jag är helnöjd med denna blekningsprodukt.Efter många års snusande har jag nu betydligt vitare tänder. hälsningar, Jan
Karin
Verifierad köpare
Funkade över förväntningarna, och mina tänder blev betydligt vitare efter endast ett fåtal behandlingar.
Niclas
Verifierad köpare
Det är jobbigt i början men efter en tid vänjer man sig och resultatet kommer ju nästan omgående vilket gör att man vill fortsätta använda den. Jag är bara halvvägs med min process och jag är redan nöjd med mitt reslutat
Nick
Verifierad köpare
Vitare tänder efter bara ett par dar´. Tandskenorna är dock skräp. Men som sagt...
Tulay
Verifierad köpare
Jag har använd DentaWorks tandblekningen i 5 dager och ser stor skillnad på mina tänder, dem har blivit betydligar vita och glänsande än för. Jag rekomenderar DentaWorks tandblekning för dem som vill ha glänsande och vita tänder.
Martin
Verifierad köpare
Produkten gjorde mina tänder vitare efter några timmar och nu 20 timmar efteråt så har jag kritvita tänder! 395 kr är sjukt billigt!. Rekommenderas starkt om du vill få vitare tänder men inte vill gå till tandläkaren och bli ruinerad på tusenlappar för samma resultat som Dentaworks. Tusen tack Dentaworks!
daniel
har använt dentaworks i tre dagar nu o man ser ju en klar skillnad..är dock inte nöjd än så de lär blir ett antal timmar till. det är verkligen effektivt men det är lite svårt att veta hur mkt gel man ska ha i tandskenorna. blir det för mkt (vilket är väldigt lätt hänt) så kommer det på tandköttet å de kan göra rätt ont, men går över efter ett tag.
Katarina
Verifierad köpare
Jag hade inte så mycket att bleka men bestämde mig för att testa om jag kunde få lika vita tänder som på ett lätt retuscherat foto av mig som jag har. Efter 10 x 2 tim. har jag lyckats. Jag är jättenöjd. Har fortfarande 2 ml gelé kvar så det behövs verkligen inte så stor mängd. Eftersom det är så prisvärt blir det lätt att underhålla leendet. Nu ska jag köpa ett nytt läppstift och bli ännu finare. Tips för alla som inkl. mig inte vill att avstå helt utan kaffe i 10 dgr. Drick med mycket mjölk och sugrör och borsta tänderna direkt efter. Det funkar. Själv tänker jag fortsätta med sugröret ett tag till. Mvh. Katarina Berglund.
william
Verifierad köpare
jag kör inte 2 timmars utan låter det vara hela natten...vaknar alltid med ett leende.. det funkar riktigt bra...! inte så dyrt heller!

Ingredienser

Glycerin (veg), Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Vatten, Carbomer, Cellulosagummi, Xylitol, Natriumbikarbonat, Natriumklorit, Kaliumnitrat, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol, Natriumhydroxid