Vita tänder med Dentaworks Tandblekning

Dubbelverkande och kliniskt testad formula
Dentaworks kompletta tandblekning är vårt mest populära paket och innehåller allt du behöver för att bleka tänderna hemma. Du bleker med gel och skenor precis som hos tandläkaren. Tandblekningsgelen som är peroxidfri och pH-neutral tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Vår unika och kliniskt testade formula med Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System bleker tänderna grundligt samtidigt som missfärgningar avlägsnas från tandytorna. Prova vår tandblekning och upplev skillnaden du också.

 • 100% emaljsäker
 • 100% vegansk
 • Ej testad på djur
 • Kliniskt testad
 • Peroxidfri och pH-neutral
 • Fri från BPA, TEA och parabener
Bäst i test

Dentaworks Tandblekning

 • Dentaworks tandblekningsgel 20 ml (räcker till ca 56 appliceringar)
 • 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)
 • Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna
 • Tandnyanskarta för att lätt se resultat
 • Manual på svenska med enkla instruktioner
 • Bäst i test enligt test.se

(107)
499 kr
Mängdrabatt! 449 kr/st vid köp av 2 eller fler
Beställ innan kl 14:00 så skickas paketet idag! Tid kvar:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}
Får säga har aldrig sett sånt här bra resultat innan. Använt den 2 gånger, första gången hade jag inne den i 60min och andra 120min. Tänderna är redan kritvita. Så fort min tub är slut ska jag inhandla en till:) Servicen 5+ TACK DENTAWORKS!
Simon Enström
Verifierad köpare
Jag måste berömma denna produkt. Det är andra gången jag beställt. Första gången var för ca 5 år sedan, och jag använder nu igen inför mitt bröllop och är supernöjd! Så roligt när folk kommenterar ens vita leende! Jag kommer att vara vacker på mitt bröllop!
beautyofmind,bloggen
Jag använde era produkter för över ett år sedan och när jag var hos tandläkaren härromdagen så sa han att de fortfarande var ett riktigt bra resultat! Sjukt nöjd så nu är de dags att köpa nytt till mig och till min pojkvänn som vill prova de!
Malin Pousette
Verifierad köpare
Visa mer (107)

Tandblekning hemma - Så enkelt är det

1. Värm tandskenan

1. Värm tandskenan

Forma skenan genom att doppa den i hett vatten tills den mjuknar. Dra då upp den och placera över tänderna.
2. Forma skenan

2. Forma skenan

Tryck hårt med fingrarna mot tänderna medan skenan är mjuk så den formar sig efter dina tänder.
3. Rengör och blek

3. Rengör och blek

Tryck ut en droppe gel i tandskenan för varje tand som ska blekas och placera skenan över tänderna.
4. Blekningstid

4. Blekningstid

Blek 20 minuter 2 gånger/dag tills du uppnått önskat resultat, normalt 7 dagar.

Skonsamt för emaljen och tandköttet

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänder och emalj. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.   

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.

Kunders före- och efterbilder:

Vita tänder bilder före och efter
 before
after

IMG_6835_6

Vad bleks?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.

Unik formula

Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.

Varför billigare än hos tandläkaren?

När tandläkaren gör tandskenorna blir det mycket dyrt, men genom att forma dem själv hemma sparar du flera tusenlappar.

Att tänka på

För bästa resultat, minska ner på färgstark mat och dryck samt snus och rökning så gott det går under själva blekperioden. Inom 60 minuter efter att du blekt bör du inte snusa, röka, äta eller dricka (förutom vatten).

Mjuka tandskenor

Dentaworks Soft tandskenor är tillverkade i speciell kristallklar plast som gör dom mjukare och skönare att ha i munnen än vanliga tandskenor. De är enklare att forma efter tänder än andra tandskenor och kan även omformas för perfekt passform. Tandskenorna formas genom att värma dem i hett vatten, detta gör dem mjuka nog att formas efter tänderna.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Våra kunder säger

Måste bara tacka för denna produkt! Jag fick kritvita tänder på bara 1 timme (första användningen!). Tur att jag inte bokade tid hos tandläkaren! Tack! mvh Beatrice
Beatrice
Verifierad köpare
Vill bara säga att jag är helnöjd med denna blekningsprodukt.Efter många års snusande har jag nu betydligt vitare tänder. hälsningar, Jan
Jan
Verifierad köpare
Jag hade inte så mycket att bleka men bestämde mig för att testa om jag kunde få lika vita tänder som på ett lätt retuscherat foto av mig som jag har. Efter 10 x 2 tim. har jag lyckats. Jag är jättenöjd. Har fortfarande 2 ml gelé kvar så det behövs verkligen inte så stor mängd. Eftersom det är så prisvärt blir det lätt att underhålla leendet. Nu ska jag köpa ett nytt läppstift och bli ännu finare. Tips för alla som inkl. mig inte vill att avstå helt utan kaffe i 10 dgr. Drick med mycket mjölk och sugrör och borsta tänderna direkt efter. Det funkar. Själv tänker jag fortsätta med sugröret ett tag till. Mvh. Katarina Berglund.
Katarina Berglund
Verifierad köpare
Måste bara skriva och tala om vad jag tycker om Er tandblekning. Jag är jätteförtjust och mycket nöjd. Jag har blekt tänderna nu i 5 dagar och ser en mycket stor skillnad. Annars brukar reklamen ofta överdriva. Men det är helt otroligt. JAG HAR VITA TÄNDER IGEN.....Och jag var lite rädd för det där med ilningar ( det var en liten känsla av isning de första 2 ggr som jag blekte sedan ingen känsla av obehag alls. Jag är mer än jättenöjd och kommer att sprida mina åskikter till alla =) Mvh, Christina
Christina F.
Verifierad köpare
Funkade över förväntningarna, och mina tänder blev betydligt vitare efter endast ett fåtal behandlingar.
Karin
Det är jobbigt i början men efter en tid vänjer man sig och resultatet kommer ju nästan omgående vilket gör att man vill fortsätta använda den. Jag är bara halvvägs med min process och jag är redan nöjd med mitt reslutat
Niclas
Verifierad köpare
Vitare tänder efter bara ett par dar´. Tandskenorna är dock skräp. Men som sagt...
Nick
Verifierad köpare
Jag har använd DentaWorks tandblekningen i 5 dager och ser stor skillnad på mina tänder, dem har blivit betydligar vita och glänsande än för. Jag rekomenderar DentaWorks tandblekning för dem som vill ha glänsande och vita tänder.
Tulay Sagici
Verifierad köpare
Produkten gjorde mina tänder vitare efter några timmar och nu 20 timmar efteråt så har jag kritvita tänder! 395 kr är sjukt billigt!. Rekommenderas starkt om du vill få vitare tänder men inte vill gå till tandläkaren och bli ruinerad på tusenlappar för samma resultat som Dentaworks. Tusen tack Dentaworks!
Martin
Verifierad köpare
har använt dentaworks i tre dagar nu o man ser ju en klar skillnad..är dock inte nöjd än så de lär blir ett antal timmar till. det är verkligen effektivt men det är lite svårt att veta hur mkt gel man ska ha i tandskenorna. blir det för mkt (vilket är väldigt lätt hänt) så kommer det på tandköttet å de kan göra rätt ont, men går över efter ett tag.
daniel

Låt andra veta vad du tycker om Dentaworks Tandblekning