Tandblekningspenna - enkelt och smidigt!

Dubbelverkande och kliniskt testad formula
Dentaworks tandblekningspenna är för dig som blekt tidigare och snabbt och enkelt vill få bort nya missfärgningar, bleka enstaka tänder eller komma åt på svåra ställen. Tandblekningsgelen som är peroxidfri och pH-neutral tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Vår unika och kliniskt testade formula med Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System bleker tänderna grundligt samtidigt som missfärgningar avlägsnas från tandytorna. Du penslar gelen direkt på tänderna och tack vare den speciella penselborsten kommer du åt överallt. Tandblekningspennan är enkel och smidig att ta med vart du än går.

 • Dubbelt så effektiv formula
 • Enkel och smidig
 • 100% emaljsäker
 • 100% vegansk
 • Ej testad på djur
 • Kliniskt testad
 • Peroxidfri och pH-neutral
 • Penselborsten kommer åt överallt
Bäst i test

Dentaworks Tandblekningpenna

 • Dentaworks Tandblekningpenna 4ml (räcker för upp till 30 behandlingar)
 • Tandnyanskarta för att enkelt se resultat
 • Manual på svenska med enkla instruktioner
 • Bäst i test enligt test.se

(24)
399 kr
Mängdrabatt!
349 kr/st vid köp av 2 eller fler

Tandblekning hemma - Så enkelt är det

1. Pensla på blekgel

1. Pensla på blekgel

Borsta tänderna före varje blekning. Pensla ett tunt lager blekgel på tänderna.
2. Låt blekgelen verka

2. Låt blekgelen verka

Låt verka 2 min. Använd 2 ggr/dag i 7-14 dagar, eller flera gånger dagligen om du vill skynda på tandblekningsprocessen.

Skonsamt för tänder och tandkött

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänderna. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.
 

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.
 

Vad bleks?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.
 

Unik formula

Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.
 

Att tänka på vid tandblekning

Du bör inte bleka tänderna om du har uttalade tandskador på tänderna, om du nyligen genomgått kirurgi i munnen eller har sår på tandköttet eller i munnen. Du bör alltid rådfråga din tandläkare innan tandblekning om du är osäker på din tandhälsa. 

För bästa resultat, minska ner på färgstark mat och dryck samt snus och rökning så gott det går under själva blekperioden. Inom 60 minuter efter att du blekt bör du inte snusa, röka, äta eller dricka (förutom vatten).

Välj rätt tandblekning

Tandblekningspennan är för dig som vill fräscha upp leendet igen eller punktbleka någon enskild tand. Om du ska bleka första gången eller om du har svårare missfärgningar rekommenderar vi Dentaworks tandblekning med tandskenor.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

 

Recensioner

24 recensioner
Karina
Verifierad köpare
Det var lite svårt att veta hur mycket gel man skulle pensla på så jag använde för mycket gel i början, med följd att gelen inte torkade ordentligt. Men efter råd från trevlig kundtjänst gick det bättre och nu tycker jag att mina tänder har blivit vitare.
Jeanette
Det enda som var lite svårt var att veta hur mycket man skulle vrida om för att få ut blekningsgelen och det kom så sakta så det man vred om sist man använde den var där när man skulle använda den nästa gång. MEN det har funkat i alla fall och mina vänner har kommenterat mina vita tänder. Enkelt smidigt och prisvärt!
Monica
Verifierad köpare
En väldigt smidig pensel, mycket lättare än skenorna! Tänderna blir VITARE! Bra pris och en kanontrevlig kundtjänst! TACK!!
louise
Verifierad köpare
pennan fungerar och tänderna blir vitare men nackdelen är att man inte kan se hur mycket gel det komemr ut och oftast blir lagret på tänderna för tjockt men jättebra=)
Shirin
Verifierad köpare
Mycket bra... såg skillnad redan efter första dagen! Har använt den i tre dagar och ser en enorm skillnad =)
Elige
Verifierad köpare
Redan efter första blekningen såg jag ett mycket bra resultat. Denna penna är superbra!! Tack Dentaworks för Er fantastiska service och era bra produkter. En MYCKET nöjd kund, som alltid kommer att handla hos Er! Tack
Madeleine
Verifierad köpare
Så lätt att använda! Det går så himla fort och tänderna blir verkligen vitare. Jag har inte prövat att bleka med skenor men det här verkar så mycket enklare
Micke
Verifierad köpare
Vet inte vad ni har gjort för att det ska bli vitare tänder, men jag har inte sett någon skillnad. Det står på förpackningen att gélen ska torka ca 1 min. Det känns som att det inte kommer hända något. Får helt enkelt beställa tid hos tandläkaren och bleka tänderna, Kosta vad det vill för detta fungerar inte.
Margareta
Verifierad köpare
De första dagarna såg jag ingen skillnad, men jag gav inte upp och märkte att tänderna faktiskt har blivit mycket vitare efter 14 dagar!
Jane
Verifierad köpare
Jag är nöjd med min penna som är lätt att aplicera på tänderna. Jag ser att mina tänder har blivit mycket vitare ,lättare än så här kan det inte bli. Kommer att fortsätta med att beställa pennan, bara så ni vet.

Ingredienser

Glycerin (veg), Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Vatten, Carbomer, Cellulosagummi, Xylitol, Natriumbikarbonat, Natriumklorit, Kaliumnitrat, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol, Natriumhydroxid