Dentaworks Tandblekningsstrips

Dentaworks Tandblekningsstrips bleker dina tänder effektivt och skonsamt med vår unika Active Oxygen Technology och är säker för emalj och tandkött. De speciella gel-stripsen är utvecklade för att bleka även mellan dina tänder för ett jämnt resultat. Se skillnad redan efter första blekningen och fullt resultat på 7 dagar.
  • 100% emaljsäker
  • Kliniskt testad
  • Vegan friendly
  • Ej testad på djur
  • Boostad med Aloe Vera och Vitamin E
Nyhet

Dentaworks Tandblekningsstrips

  • 28 tandblekningsstrips, 14 applikationer
  • Tandnyanskarta för att lätt se resultat
  • Manual på svenska med enkla instruktioner

(3)
399 kr
Mängdrabatt!
249 kr/st vid köp av 2 eller fler

Instruktioner

Dentaworks Tandblekningsstrips är en lättanvänd 7-dagarsbehandling, kommer med 28 strips och ger 14 applikationer. Applicera två gånger om dagen, i 7 dagar, 20 minuter varje gång. Se resultat redan efter första behandlingen!

Strips SEPeel

1. Torka tänderna torra före användning. Öppna en strips-påse. Börja med den övre stripsen (den långa) och ta bort stripsen från dess baksida.

2. Applicera stripsen med gelsidan mot dina tänder och placera den raka kanten av stripsen i linje tandköttskanten. Tryck försiktigt på stripsen för god kontakt med dina tänder. Vik resten av stripsen bakom tänderna. Upprepa för den nedre stripsen (den korta).

3. Ha båda stripsen på i 20 minuter. Ta därefter bort stripsen och kassera. Om du har någon gel kvar på dina tänder kan du borsta, skölja eller torka bort den. Njut av ditt vita leende!

Skonsamt för emaljen och tandköttet

Dentaworks Tandblekningsstrips är 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänder och emalj. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.  

Resultat som varar länge

En tandblekning kan vara upp till några år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.

Före-efter-resultat


Vad bleks?

Dentaworks Tandbleknngsstrips fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.

Unik formula

Formulan är peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.

Att tänka på

Du bör inte bleka tänderna om du har uttalade tandskador på tänderna, om du nyligen genomgått kirurgi i munnen eller har sår på tandköttet eller i munnen. Du bör alltid rådfråga din tandläkare innan tandblekning om du är osäker på din tandhälsa. 

För bästa resultat, minska ner på färgstark mat och dryck samt snus och rökning så gott det går under själva blekperioden. Inom 60 minuter efter att du blekt bör du inte snusa, röka, äta eller dricka (förutom vatten).

Ingredienser

Vatten, Glycerin (veg), Cellulosagummi, Dinatrium EDTA, Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Natriumklorit, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol.

Recensioner

3 recensioner
Johanna
Sååå enkelt och dessutom blev tänderna vitare än vad jag trodde de skulle bli. Himla nöjd faktiskt!!
Eva
Verifierad köpare
Lätt att använda
Klara
Verifierad köpare
Ja har testat alla Dentaworks produkter: tandskenor med tandblekningsgel, tandblekningspenna och tanblekningsstrips. Måste säga att jag mest är nöjd med tandblekninsstrips pga den bekväma användningen. Dessutom ger strips bäst kontakt med tandytan och på det sättet bleker tänderna snabbast och effektivast. Det är sant att gelen sitter kvar på tänderna som en vanlig tandborstning tar bort. Tandskenorna var för stora för mig men Dentaworks har erbjudit mindre storlek vilken jag inte provade så kan inte uttala mig. Jag testade med en annan produkt med LED ljus och Dentaworks gel. Det fungerade också. Mina tänder blev vitare och Dentaworks ger resultat. Men för min del tog det lite längre tid, mer än 3 veckor. Det viktigaste är att mina tänder inte ilade alls som de brukade göra med tandläkarens gel. Rekommenderar varmt deras produkter viken du än väljer, speciellt tandblekningsstrips.

Ingredienser

Vatten, Glycerin (veg), Cellulosagummi, Dinatrium EDTA, Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Natriumklorit, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol.