Dentaworks Tandblekningsgel

Dubbelverkande och kliniskt testad formula
Dentaworks Tandblekningsgel är för dig som redan har tandskenor. Tandblekningsgelen tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Tandblekningsgelen som är peroxidfri och pH-neutral tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Vår unika och kliniskt testade formula med Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System bleker tänderna grundligt samtidigt som missfärgningar avlägsnas från tandytorna. Prova vår tandblekning och upplev skillnaden du också.

  • Dubbelt så effektiv formula
  • Peroxidfri & pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • 100% vegansk
  • Ej testad på djur
  • Kliniskt testad
  • Fri från BPA, TEA och parabener

Dentaworks Tandblekningsgel

  • Dentaworks tandblekningsgel 20 ml (räcker till ca 56 appliceringar)
  • Tandnyanskarta för att lätt se resultat
  • Manual på svenska med enkla instruktioner

OBS: Tandskenor ingår ej

(26)
349 kr
Mängdrabatt!
299 kr/st vid köp av 2 eller fler

Tandblekning hemma - Så enkelt är det

1. Värm tandskenan

1. Värm tandskenan

Forma skenan genom att doppa den i hett vatten tills den mjuknar. Dra då upp den och placera över tänderna.
2. Forma skenan

2. Forma skenan

Tryck hårt med fingrarna mot tänderna medan skenan är mjuk så den formar sig efter dina tänder.
3. Rengör och blek

3. Rengör och blek

Tryck ut en droppe gel i tandskenan för varje tand som ska blekas och placera skenan över tänderna.
4. Blekningstid

4. Blekningstid

Blek 20 minuter 2 gånger/dag tills du uppnått önskat resultat, normalt 7 dagar.

Skonsamt för tänder och tandkött

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänderna. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.
 

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.

Tandblekning före och efter
before 
after

före efter bild

Vad bleks med tandblekning?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.
 

Unik tandblekningsgel

Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.
 

Att tänka på vid tandblekning

Du bör inte bleka tänderna om du har uttalade tandskador på tänderna, om du nyligen genomgått kirurgi i munnen eller har sår på tandköttet eller i munnen. Du bör alltid rådfråga din tandläkare innan tandblekning om du är osäker på din tandhälsa. 

Som regel bör du minska ner på färgstark mat och dryck så gott det går under själva blekningen blekperioden för bästa resultat.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Recensioner

26 recensioner
Tulay
Verifierad köpare
Jag har använd DentaWorks tandblekningen i 5 dager och ser stor skillnad på mina tänder, dem har blivit betydligar vita och glänsande än för. Jag rekomenderar DentaWorks tandblekning för dem som vill ha glänsande och vita tänder.
Karin
Verifierad köpare
Funkade över förväntningarna, och mina tänder blev betydligt vitare efter endast ett fåtal behandlingar.
Jan
Verifierad köpare
Vill bara säga att jag är helnöjd med denna blekningsprodukt.Efter många års snusande har jag nu betydligt vitare tänder. hälsningar, Jan
Katarina
Verifierad köpare
Jag hade inte så mycket att bleka men bestämde mig för att testa om jag kunde få lika vita tänder som på ett lätt retuscherat foto av mig som jag har. Efter 10 x 2 tim. har jag lyckats. Jag är jättenöjd. Har fortfarande 2 ml gelé kvar så det behövs verkligen inte så stor mängd. Eftersom det är så prisvärt blir det lätt att underhålla leendet. Nu ska jag köpa ett nytt läppstift och bli ännu finare. Tips för alla som inkl. mig inte vill att avstå helt utan kaffe i 10 dgr. Drick med mycket mjölk och sugrör och borsta tänderna direkt efter. Det funkar. Själv tänker jag fortsätta med sugröret ett tag till. Mvh. Katarina Berglund.
william
Verifierad köpare
jag kör inte 2 timmars utan låter det vara hela natten...vaknar alltid med ett leende.. det funkar riktigt bra...! inte så dyrt heller!
anna
Verifierad köpare
Fungerade jätte bra, har alltid haft lite fläckiga tänder men inte så gula. Men nu är dom jämna och vita och jag får dagligen kommentarer på det possitiva! Men jag avslöjar såklart inte min hemlighet ;)
Christina
Verifierad köpare
Måste bara skriva och tala om vad jag tycker om Er tandblekning. Jag är jätteförtjust och mycket nöjd. Jag har blekt tänderna nu i 5 dagar och ser en mycket stor skillnad. Annars brukar reklamen ofta överdriva. Men det är helt otroligt. JAG HAR VITA TÄNDER IGEN.....Och jag var lite rädd för det där med ilningar ( det var en liten känsla av isning de första 2 ggr som jag blekte sedan ingen känsla av obehag alls. Jag är mer än jättenöjd och kommer att sprida mina åskikter till alla =) Mvh, Christina Fröberg Backström
leif
Verifierad köpare
Produkten är okej! för att få en okej resultat. dåliga instruktioner när man ska göra skenorna så att det ska passa din tädner som du är avgörande för att produkten ska fungera. tandkenorna för dyra skilt att köpa för 95 kr
DentaWorks svarar: Det ingår 3 tandskenor i XL-paketet, så man har en extra i reserv om någon skulle gå sönder, sedan kan man alltid få en tandskena av oss gratis om man skulle misslyckas med att forma en skena.
Anders
Verifierad köpare
Jag är MYCKET nöjd med eran proudukt och jag är också MYCKET nöjd med priset. Det fungerar verkligen till 100%. En "sk" spruta räcker för att hålla mina tänder vita i ett år. Kan varmt rekomendera eran produkt / Anders.
eva
Verifierad köpare
Det har räckt med endast ca:5gånger.Rekommenderar det varmt.

Ingredienser

Glycerin (veg), Ftalimidoperoxi-kapronsyra, Vatten, Carbomer, Cellulosagummi, Xylitol, Natriumbikarbonat, Natriumklorit, Kaliumnitrat, Hydroxiapatit, Aloe Vera, Alfa-tokoferol (Vitamin E), Mentol, Natriumhydroxid