Vita tänder med Dentaworks Pluspaket

Dubbelverkande och kliniskt testad formula
Dentaworks Plus innehåller både gel och skenor för hemmablekning och en tandblekningspenna som du lätt kan ta med dig överallt. Det är vårt mest prisvärda och det kompletta paketet för dig som snabbt vill ha vita tänder och behålla ditt vita leende. Tandblekningsgelen som är peroxidfri och pH-neutral tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Vår unika och kliniskt testade formula med Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System bleker tänderna grundligt samtidigt som missfärgningar avlägsnas från tandytorna. Prova vår tandblekning och upplev skillnaden du också.

Vita tänder med Dentaworks Pluspaket
 • Dubbelt så effektiv formula
 • 100% emaljsäker
 • 100% vegansk
 • Ej testad på djur
 • Peroxidfri & pH-neutral
 • Kliniskt testad
 • Fri från BPA, TEA och parabener

Dentaworks Plus med tandblekningspenna

 • Dentaworks Tandblekningsgel 20ml (räcker till ca 56 appliceringar)
 • Dentaworks Tandblekningpenna 4ml
 • 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)
 • Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna
 • Tandnyanskarta för att enkelt se resultat
 • Manual på svenska med enkla instruktioner

598 kr898 kr
Beställ innan kl 14:00 så skickas paketet idag! Tid kvar:
Peter
"Jag har precis börjat min behandling och vill till att börja med bara säga att skenorna är jättebra, om man värmer dem rätt länge, och pressar på dem över tänderna - mina passar som handen i handsken!! =) Återkommer senare med resultatet med själva blekningen..."
Therese
"Jag har tidigare beställt tandblekning på internet förut, men jag har aldrig varit så nöjd som nu! Jag tittar mig i spegeln och ler HELA tiden. det ser så naturligt ut! Det har ilat ett tag, men har nu gått över. Vill man vara fin får man lida pin:) Jag älskar DentaWorks!!"
Anna
"Kan inte mer än att hålla med de flesta andra här :-) DET FUNGERAR FAKTISKT!!! Kan starkt rekommendera denna produkt!"
Visa mer (93)

Tandblekning hemma - Så enkelt är det

1. Värm tandskenan

1. Värm tandskenan

Forma skenan genom att doppa den i hett vatten tills den mjuknar. Dra då upp den och placera över tänderna.

2. Forma skenan

2. Forma skenan

Tryck hårt med fingrarna mot tänderna medan skenan är mjuk så den formar sig efter dina tänder.

3. Rengör och blek

3. Rengör och blek

Tryck ut en droppe gel i tandskenan för varje tand som ska blekas och placera skenan över tänderna.

4. Blekningstid

4. Blekningstid

Blek 20 minuter 2 gånger/dag tills du uppnått önskat resultat, normalt 7 dagar.

Skonsamt för tänder och tandkött

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänderna. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.
 

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.

Tandblekning före och efter

Vad bleks med tandblekning?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.
 

Unik tandblekningsgel

Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.
 

Varför är tandblekningen billigare än hos tandläkaren?

När tandläkaren gör tandskenorna blir det mycket dyrt, men genom att forma dem själv hemma sparar du flera tusenlappar.
 

Att tänka på vid tandblekning

Som regel bör du minska ner på färgstark mat och dryck så gott det går under själva blekningen blekperioden för bästa resultat.
 

Mjuka tandskenor

Dentaworks Soft tandskenor är tillverkade i speciell kristallklar plast som gör dom mjukare och skönare att ha i munnen än vanliga tandskenor. De är enklare att forma efter tänder än andra tandskenor och kan även omformas för perfekt passform. Tandskenorna formas genom att värma dem i hett vatten, detta gör dem mjuka nog att formas efter tänderna.

Ingredienser

Glycerin (veg), Natriumbikarbonat, Vatten, Phthalimido-peroxycaproic acid, Xylitol, Cellulosagummi, Mentol, Poloxamer, Natrium lauryl sulfat, Citronsyra.

 

Våra kunder säger

 • Beatrice
  "Måste bara tacka för denna produkt! Jag fick kritvita tänder på bara 1 timme (första användningen!). Tur att jag inte bokade tid hos tandläkaren! Tack! mvh Beatrice"
 • Katarina Berglund
  "Jag hade inte så mycket att bleka men bestämde mig för att testa om jag kunde få lika vita tänder som på ett lätt retuscherat foto av mig som jag har. Efter 10 x 2 tim. har jag lyckats. Jag är jättenöjd. Har fortfarande 2 ml gelé kvar så det behövs verkligen inte så stor mängd. Eftersom det är så prisvärt blir det lätt att underhålla leendet. Nu ska jag köpa ett nytt läppstift och bli ännu finare. Tips för alla som inkl. mig inte vill att avstå helt utan kaffe i 10 dgr. Drick med mycket mjölk och sugrör och borsta tänderna direkt efter. Det funkar. Själv tänker jag fortsätta med sugröret ett tag till. Mvh. Katarina Berglund."
 • Christina F.
  "Måste bara skriva och tala om vad jag tycker om Er tandblekning. Jag är jätteförtjust och mycket nöjd. Jag har blekt tänderna nu i 5 dagar och ser en mycket stor skillnad. Annars brukar reklamen ofta överdriva. Men det är helt otroligt. JAG HAR VITA TÄNDER IGEN.....Och jag var lite rädd för det där med ilningar ( det var en liten känsla av isning de första 2 ggr som jag blekte sedan ingen känsla av obehag alls. Jag är mer än jättenöjd och kommer att sprida mina åskikter till alla =) Mvh, Christina"
 • Karin
  "Funkade över förväntningarna, och mina tänder blev betydligt vitare efter endast ett fåtal behandlingar."
 • Niclas
  "Det är jobbigt i början men efter en tid vänjer man sig och resultatet kommer ju nästan omgående vilket gör att man vill fortsätta använda den. Jag är bara halvvägs med min process och jag är redan nöjd med mitt reslutat"
 • Nick
  "Vitare tänder efter bara ett par dar´. Tandskenorna är dock skräp. Men som sagt..."
 • Jan
  "Vill bara säga att jag är helnöjd med denna blekningsprodukt.Efter många års snusande har jag nu betydligt vitare tänder. hälsningar, Jan"
 • Tulay Sagici
  "Jag har använd DentaWorks tandblekningen i 5 dager och ser stor skillnad på mina tänder, dem har blivit betydligar vita och glänsande än för. Jag rekomenderar DentaWorks tandblekning för dem som vill ha glänsande och vita tänder. "
 • Martin
  "Produkten gjorde mina tänder vitare efter några timmar och nu 20 timmar efteråt så har jag kritvita tänder! 395 kr är sjukt billigt!. Rekommenderas starkt om du vill få vitare tänder men inte vill gå till tandläkaren och bli ruinerad på tusenlappar för samma resultat som Dentaworks. Tusen tack Dentaworks!"
 • daniel
  "har använt dentaworks i tre dagar nu o man ser ju en klar skillnad..är dock inte nöjd än så de lär blir ett antal timmar till. det är verkligen effektivt men det är lite svårt att veta hur mkt gel man ska ha i tandskenorna. blir det för mkt (vilket är väldigt lätt hänt) så kommer det på tandköttet å de kan göra rätt ont, men går över efter ett tag."

Låt andra veta vad du tycker om Dentaworks Plus med Tandblekningspenna

*Namn
*E-post
Betyg
Bedömning
Antispam
* = Obligatoriska fält