Vackert leende gör skillnad

Stephanie fick vackert leende med tandblekning från Dentaworks

När vi möter en annan människa så får vi ett första intryck av dem beroende på hur dem är klädda, deras frisyr, hur dem rör sig osv. Det vi inte tänker på är hur starkt ett vackert leende kan påverka vårt intryck av personen. Visst minns vi själva när vi träffat någon som haft synbart missfärgade tänder av t.ex. rökning eller kaffe, och hur vi har reagerat. Kanske så känner vi omedvetet att den här personen blir någon annan pga sina missfärgade tänder, hade vi tyck annorlunda om tänderna hade varit vackert bländande och vita? Säga vad man vill men ett vackert leende gör skillnad.

Tidigt lade jag märke till hur mina tänder och leende avspeglade mig själv. Eftersom mina tänder var gula pga rökning så ville jag sällan le, och fick höra att jag alltid såg sur och ledsen ut vilket bara gjorde mig ännu mer ledsen över mitt leende.
Detta påverkade mig på många olika sätt. Vid anställningsintervjuer var jag rädd för att visa mina tänder och gav därför inte det intrycket som önskades av både mig och motparten. Att det fanns tandblekning hos tandläkare visste jag, laser, ljus och allt möjligt. En vän till mig blekte sina tänder med tandskena och gelé från tandläkaren. Med tanke på att jag var och är studerande så kunde jag glömma att min ekonomi skulle tillåta något av de metoderna.

Så jag försökte att vänja mig vid att jag hade missfärgade tänder och efter ett tag tänkte jag inte på det, och andra glömde också bort det. Under sommaren 2007 fick jag en tandblekning hos tandläkaren i present och var överlycklig, äntligen skulle jag få vita tänder och ett vackert leende. Resultatet blev bra och jag var nöjd. Tråkigt nog så blev tänderna mörkare med tiden och jag försökte få tillbaka det bländande leendet med diverse whitening tandkrämer. När det inte gav mig ett optimalt resultat började jag söka på nätet efter liknande tandblekningsbehandling som tandläkaren gör med skenor. När jag hittade Dentaworks så var jag skeptisk, framför allt till priset. Hur kunde det vara så billigt och samtidigt fungera bra?

En vän och jag beställde hem vars ett paket tandblekning och startade dagen efter. Vi tänkte att om det ändå var så billigt så kunde vi testa. Jag testade först att bleka tänderna på överkäken och redan efter första gången såg jag skillnad, mina nedre tänder såg mycket värre ut jämfört med de övre så jag blekte dem också och blev super nöjd.
Det är jätte enkelt och när skenan sitter i så tänker du inte ens på den eftersom den formas precis efter hur dina egna tänder är.

Nu ler jag varje dag och får ofta komplimanger för mina tänder, hur vackra dem är och att det skiner om mig för att jag ler så mycket. Det har förändrat mycket av min självsäkerhet och har faktiskt fått mig att bli en aning lyckligare, det är väl fantastiskt?!

Jag vill dela med mig av detta och mina vänner är lika nöjda som mig. Följ mig gärna i min blogg där jag skriver om tandblekningen och annat.

Tack Dentaworks!
Stephanie Andersson

  • Kliniskt testad
  • Peroxidfri
  • pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • Vegansk
  • Ej testad på djur