Så fick bloggaren nytt drömleende

Tandblekning före och efter
Den populäre bloggaren tyckte tänderna var för gula. När Joel Lindblad prövade Dentaworks lät han läsarna följa förvandlingen till ett vitt leende.
– Nu är det kul att se sig själv i spegeln, säger han.

Hans blogg liindblads.se lockar närmare 10 000 unika besökare i veckan och alla fans vet numera att Joel Lindblad har vita tänder – tack vare Dentaworks.

– Tänderna var inte helt hemska, men missfärgade av cola. Jag hade tröttnat och ville testa något som funkar, säger han.

En tandblekning hos tandläkaren var aldrig aktuell. För Joel, som pluggar på gymnasiet, var tusenlapparna det skulle kosta en stor utgift. Däremot hade Dentaworks både bra rykte och var skonsamt för plånboken. Ett kit kostar strax under 500 kronor.

– Andra bloggare sa att det funkade och jag var sugen på att testa. Det kändes också som ett bra och ekonomiskt alternativ, säger Joel.

Dentaworks tandblekning
"Självförtroendet har gått upp"
Han beställde hem Dentaworks tandblekningskit, testade en gång och leendet blev vitt på nolltid. Självklart fick bloggens läsare snabbt se bilderna före – och efter blekningen.

– Det är verkligen stor skillnad. Man känner sig mycket fräschare i munnen och vågar lägga upp ett smajl. Självförtroendet har gått upp lite, säger han och skrattar.

Dentaworks hyllas inte bara av Joel, på företagets sajt över kunderna beröm över produkterna.

"Det är smidigt att beställa"
– Många kunder är väldigt nöjda med oss och vi har fått mycket positiv respons. Vi har alltid tillgänglig support och kundservice, det är smidigt att beställa från vår hemsida och det är snabb leverans. Om kunden skulle råka koka sönder en tandskena kan man även vända sig till oss och få en ny tillbaka, säger Jacob, kundansvarig för Dentaworks.

Joel, vad säger omgivningen om dina nya vita tänder?
– Alla tycker att man ser resultat. De som läser bloggen kan jämföra bilderna och de säger att det är jättestor skillnad.

  • Kliniskt testad
  • Peroxidfri
  • pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • Vegansk
  • Ej testad på djur