"Nu vågar man le igen"


Kaffet och teet höll på att förstöra hennes leende rejält. Då testade Paola Karlsson Dentaworks – och skräckleendet förvandlades till ett vitt smajl.
– Nu känns det jättebra, självförtroendet har fått en riktig boost, säger hon.

Paola Karlsson, 21, tröttnade på att behöva täcka för munnen med handen när hon log. Hos den lokala tandläkaren skulle en tandblekning kosta cirka 3000 kronor – en alltför hög kostnad för en student.

– Då sökte jag på nätet efter tandblekning med studentrabatt och hittade Dentaworks för några hundra. Recensionerna verkade väldigt positiva så det var bara att prova, säger hon.

"Kommer använda det lång tid framöver"
Med posten fick Paola ett komplett paket för tandblekning hemma, med tandskena och gel.
– Det tog lite tid att få skenan rätt men sedan var det bara att köra.

Många tvekar inför att testa tandblekning, vad tänkte du innan?
– Man får ju höra riktiga rövarhistorier om att tandköttet blir inflammerat och att emaljen förstörs, mina tänder sitter kvar och ser bättre ut än någonsin tidigare.

Många tandblekningsmedel som används innehåller oftast starka ämnen och farliga kemikalier – men det gäller inte Dentaworks produkter.

– Vi är unika eftersom våra produkter är fria från farliga kemikalier som kan ge upphov till cancer. Framförallt innehåller våra produkter varken Glycerin eller TriEtanolAmin som oftast finns i tandblekningsgeléer hos andra tillverkare, säger Jacob, kundansvarig på Dentaworks.

"Nu vågar man le igen"
För Paola, som dricker massivs av kaffe och te, blev skillnaden enorm efter blekningen.

– Det känns så himla bra att det lyckades. Det är mycket skönare att ha ett tandkräms-leende än kolsvarta stumpar. Nu vågar man le igen utan att skämmas, säger hon med ett skratt.

  • Kliniskt testad
  • Peroxidfri
  • pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • Vegansk
  • Ej testad på djur