Magda: "Det värsta jag vet"

Magdalena Reise blekte tänderna med Dentaworks

För Magdalena är det viktigt med ett vitt leende

Har du gula eller missfärgade tänder? Då går du inte hem hos dokusåpastjärnan Magdalena Reise. – En kille med gula tänder skulle behöva fixa till det innan han fick komma i närheten av mina läppar, säger hon.

 

För Magdalena Reise, 19, har det alltid varit extremt viktigt med ett vitt leende och när hon skulle vara med i tv var det inget undantag.

– Man blir väldigt uppmärksammad och dömd när man är med i tv och det är många som ser en. Jag tycker att vita tänder lyfter hela utseendet och man ser fräschare ut. Jag hatar verkligen gula eller missfärgade tänder, det är det värsta jag vet, säger Magdalena.

 

Bleker hemma
Magdalena bleker tänderna hemma med skenor och hon tycker att det är väldigt praktiskt att slippa ta sig till tandläkaren.

– Det skönaste är att jag kan sitta hemma i soffan med mjukisbyxor och att jag slipper ge mig ut på stan. Med Dentaworks tandblekningsskenor är det både enkelt och prisvärt att bleka tänderna hemma.

 

Val av partner
Magdalena har väldigt svårt för gula tänder på killar och hon skulle aldrig kunna tänka sig att dejta en kille med missfärgade tänder.

– Om jag träffade en kille med gula tänder skulle jag ge honom en tandblekning och tvinga honom att fixa tänderna innan han fick komma i närheten av mina läppar, säger Magdalena.

Dentaworks tandblekningsgel är speciellt formulerad för att undvika ilningar i tänderna, och innehåller inte de ämnen som annars orsakar ilningar, såsom väteperoxid eller karbamidperoxid. Det finns inga kända sidoeffekter eller biverkningar. 

  • Kliniskt testad
  • Peroxidfri
  • pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • Vegansk
  • Ej testad på djur