Fick kritvita tänder – på bara en vecka

Talayeh

18-åriga Talayeh Houbehshoare var missnöjd över sina gula tänder.

Räddningen: En kompis som rekommenderade Dentaworks tandblekningskit och på bara en vecka kunde hon visa upp ett osannolikt resultat.

– Jag blir chockad när jag ser bilderna. Det är en jättefantastisk produkt, säger hon.

Talayeh Houbehshoare röker inte och dricker inte kaffe. I stället är det en tandställning som är orsaken till att hon brottats med gula och missfärgade tänder och 18-åringen har under en längre tid varit inställd på att göra något åt det. Den första tanken var att gå till en klinik men en kompis nya, bländande leende fick henne på andra tankar.

– Det var en tjejkompis till mig som plötsligt hade fått otroligt vita tänder. Jag frågade hur det hade gått till, om hon hade varit på klinik? Men hon sa att hon hade gjort det hemma med Dentaworks tandblekningskit och att det fungerade jättebra, säger hon. Talayeh bestämde sig för att slå till och resultatet lät inte vänta på sig. Före- och efterbilderna efter en vecka med Dentaworks revolutionerande system är inget annat än ofattbara.

Beställ Dentaworks hyllade tandblekningskit här och få kritvita tänder du också!

– Jag sov med skenorna på natten och det är otroligt. Jag såg resultat redan efter den första natten. Och efter en vecka var det helt otroligt. Jag blir chockad när jag ser bilderna. Det är en jättefantastisk produkt. Men Talayeh Houbehshoare är inte klar. Målet är att kunna visa upp ett perfekt Hollywood-leende och hon är övertygad om att Dentaworks tandblekningskit är vägen dit.

– Jag ville att mina tänder ska bli jättevita, jag älskar det! Jag är supernöjd med Dentaworks och kommer att fortsätta köpa det, säger hon.

  • Kliniskt testad
  • Peroxidfri
  • pH-neutral
  • 100% emaljsäker
  • Vegansk
  • Ej testad på djur